Afrim Gashi takon princin Edward

vull

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, në rezidencën e Ambasadës së Britanisë së Madhe në Shkup ka takuar princin Edward i cili po qëndron për vizitë zyrtare në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Në atmosferën e një takimi shumë miqësor princi Edvard e përgëzoi kryetarin Gashi për angazhimin e Alternativës në qeveri dhe përkushtimin për zgjidhjen e të gjitha kontesteve që e çojnë vendin drejt integrimeve euro-atlantike.

Next Post

Kryeministri Haradinaj: Jabllanica pagoi çdo çmim, për t’i thënë “Jo” forcave pushtuese

“Jabllanica e atëhershme nuk ishte më vetëm shpresë, por u kthye në realitet, sepse kur ke hyrë aty ke qenë i mbrojtur dhe pikërisht për këtë nuk ka udhëheqës të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, që nuk e ka përfituar Shqipërinë, që nuk i ka ra të pushojë këtu, të vazhdojë […]

Subscribe US Now