Afrim Gashi u takua me kryetarin e Gjykatës Kushtetuese, Salih Murat

vull

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, i shoqëruar nga shefi i Kabinetit, Meriton Civuli, sot ka realizuar takim me kryetarin e Gjykatës Kushtetuese të Maqedonisë së Veriut, Salih Murat.


Gjatë takimit në fjalë, u fol mbi proceset reformuese gjyqësore në vend dhe ri-dizajnimin e sistemit gjyqësor shtetëror.

Kryetari i Gjykatës Kushtetutese, Salih Murat, falënderoi kryetarin Gashi, për rolin unifikues dhe inkurajues që po e shfaq AlternAtivA, në hapjen e procese reformuese gjyqësore të shtetit.

Next Post

24 Dhjetor 1924:DITA E “TRIUMFIT TË LEGALITETIT”

Mesazh i kryetarit të PLL dhënë sot në këtë ditë historike! “Triumfi i Legalitetit” është dita kur Ahmet Zogu me mbeshtetesit e Tij, ndihmuar e njohur nderkombtarisht bëri të mundur vendosjen e legjitimitetit institucional, legjitimitet i fituar me votë pluraliste nga zgjedhjet e Dhjetorit 1923, marrë e nëpërkëmbur ky legjitimitet […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: