Afrim Gashi u takua me kryetarin e Lidhjes së Shoqatave Joqeveritare Turke në Maqedoni “Matusiteb”, z. Husrev Emin

vull

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, i shoqëruar nga deputetja Safije Sadiki – Shaini, sot në selinë qendrore të Alternativës e kanë pritur në takim kryetarin e Lidhjes së Shoqatave Joqeveritare Turke në vend, z. Husrev Emin.
Në takim u fol për situatën politike në vend dhe procesin e regjistrimit të popullsisë, që pritet të fillojë në muajin prill, pas votimit pro në Kuvend që ndodhi javën e kaluar mbi ligjin në fjalë.
Në fund të takimit, të dyja palët u dakorduan që takime të këtilla të vazhdojnë edhe në të ardhmen kur janë në pyetje interesat e përgjithshme të qytetarëve.

 

Next Post

Grubi: Qeveria ka rritur ndihmën sociale për 300%

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut tashmë ka rritur pagën minimale për 60%, pagën mesatare për 30% e cila është mbi 27,000 den, kurse ndihmën sociale ka rritur për 300%. Me këtë informacion të rëndësishëm për qytetarët e vendit, zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: