Agim Nuhiu kundër plotësimit dhe ndryshimit të ligjit për evidencën amë (VIDEO)

vull

Në një prononcim të tij publik, zëvendësministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu  u shprehur se ka vërejtjet e tij lidhur me propozimin e Ligjit për evidencën amë   I cili është në procedurë parlamentare.

Ai në një deklaratë të tijën për Pollog TV  se i njëjti duhet plotësuar dhe ndryshuar dhe se ky është qëndrimi I tij personal.

Në vazhdim ju a sjellim deklaratën e dhënë për TV Pollog:

Next Post

Gostivar, promovohet Smart kontenjeri nëntokesor

Komuna e Gostivarit promovoi sot Smart kontenjerin nëntokesor, të parin të këtij lloji në rajonin tonë. Kryetari i Komunës së Gostivarit , Arben Taravari bëri me dije se është ky një pilot projekt ku me vendosjen e dy kontenjeravë të parë shpresojnë të sjellin risi dhe përmirësim të higjienës publike […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: