Agjencia për përkrahje financiare dhe zhvillim rural me dy projekte për Dibrën

vull

Agjencia për përkrahje financiare dhe zhvillim rural me dy projekte për Dibrën dhe atë:

1.) Masa 321 – lidhjen e rrugëve rajonale dhe regjionale me gjatësi nga 5 deri në 7 km, ndërtimi i ujësjellsave dhe kanalizimeve, ndërtimin dhe rehabilitimin e qendrave kulturore rinore, tregje për kafshë dhe të tjera.

Nga kjo masë Dibrës do i finansohet ndërtimi i rrugës rajonale që lidhet me rrugën e Banishtës.

2.)Masa 322-mjetet mund të përdoren për rindërtimin ose ndërtimin e rrugeve nëpër fshatra , përpunimin e planeve të detajuara urbane, rindertimin ose ndertimin e shesheve.

Nga kjo masë Komuna e Dibrës do finansohet për ndërtimin e ashtuquajturës “Rruga e Lopareve”.

Realizojmë premtimet.

U tha u bë.

Për më shumë ndiq linkun:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2145444895521741&id=100001687554055

Next Post

Komandanti i FSK-së dekoroi me Medalje për Shërbim Vetëmohues komandantin e Gardës së Ajovës

Nën patronatin e kryeministrit të Republikës së Kosovës, z. Ramush Haradinaj, në Ministrinë e Mbrojtjes u organizua një pritje shtetërore për nder të komandantit të Gardës Kombëtare të Ajovës së ShBA-ve, gjeneral major Timothy Orr ku morën pjesë përfaqësues institucionalë, deputetë, ministra, përfaqësues diplomatikë të akredituar në Kosovë dhe ushtarakë. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: