Agjencia për Përkrahje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural, sot vizitoi Agjencinë për Zbatimin e Gjuhës

vull

“Agjencia për Përkrahje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural, sot vizitoi Agjencinë për Zbatimin e Gjuhës.

 

 

Zëvendës drejtori i Agjencisë për Përkrahje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural, Abdylselam Selami, sot vizitoi Agjencinë për Zbatimin e Gjuhës. Në takim u diskutua mbi respektimin e Ligjit për Përdorimin e Gjuhëve dhe masat e ndërmarra nga ana e Agjencisë për Përkrahje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural.

 

Agjencia për Zbatimin e Gjuhës dhe Agjencia për Përkrahje Financiare dhe Zhvillim Rural u dakorduan që bashkpunimi të vazhdojë edhe në të ardhmen për respektimin e Ligjit për Përdorim të Gjuhëve, në RMV.” – zyra për informim, Agjencia për Zbatimin e Gjuhës.

Next Post

Aksident i tmerrshëm në Prishtinë: Kamionit i këputen frenat, del në korsinë e kundërt, ka të lënduar (VIDEO+FOTO)

Një aksident ka ndodhur sot në Prishtinë, përkatësisht prapa Teatrit Kombëtar në rrugën “Agim Ramadani”.   Aksidenti ka ndodhur mes një kamioni për mbledhje të mbeturinave dhe tri veturave, derisa lëndime trupore shihen të kenë pësuar disa persona, raporton Koha.net.   Sipas informacioneve të para, aksidenti ka ndodhur si pasojë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: