Agjencionet e udhëtimeve japin lajmin e mirë për mërgimtarët shqiptarë: ”Nëpër serbi mund të kaloni pa…

vull

Agjencia e udhëtimit “Verona Travel – Tetovë” njofton mërgimtarët të ata që udhëtojnë tranzit nëpër territorin e Serbisë, s’kanë nevojë për testin PCR, njofton KohaNews

“Bashkatdhetarë te nderuar ju informojm se në portale po ka dezinformata në lidhje me Serbin për testin PCR, ne ju informojm se testi PCR nuk duhet për ata qe kalojn tranzit nëpër Serbi, këto jan informata nga pikat kufitare të Serbis!”, thuhet në njoftim.

Kjo agjenci njofton edhe oraret e udhëtimit prej Zvicrës dhe Gjermanie në Maqedoni dhe anasjelltas. KohaNews

Next Post

Universiteti i Tetovës i vendosi mbishkrimet në shtëpitë – mësonjëtoret e para të tij

Universiteti i Tetovës, si institucioni i arsimit të lartë të shqiptarëve të Maqedonisë, me një histori të bujshme të themelimit, me rastin e 26-vjetorit të themelimit vendosi pllakate  në të gjitha shtëpitë, pronarët e të cilave, prej 1994 -2004 i hapën dyert e tyre në funksion të Universitetit të Tetovës. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: