Agron Asani nga Gostivari rezulton i humbur nga data 24 korrik, familja kërkon ndihmë për ta gjetur

vull
Agron Asani (47 vjeçar) nga Gostivari rezulton i humbur nga data 24.07.2021.
Ditën e 24 korrikut ai është larguar rreth orës 9 nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.
Policia është vënë në kërkim që nga dita e parë por familja kërkon edhe ndihmën e qytetarëve.
Ata që mund ta kenë parë dikund, luten ta kontaktojnë familjen në numrin e tel: 071 579 518.
Next Post

Nga sot vaksinimi edhe nëpër shtëpi

Ministria e Shëndetësisë njoftoi se nga sot qytetarët të cilët për arsye shëndetësore nuk janë në gjendje të vijnë dhe të marrin vaksinën kundër KOVID në pikën e vaksinimit, mund të caktojnë termin për vaksinim në kushte shtëpie. Caktimi i terminit bëhet përmes paraqitjes së drejtpërdrejtë në qendrat shëndetësore, ndërsa […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: