Ahmeti: Është moment historik, vendi jonë po bëhet i rëndësishëm

vull

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim në fjalimin e tij në Kuvend para miratimit të Protokollit për anëtarësim të vendit në NATO tha se ky moment është historik për të gjithë qytetarët.

Ahmeti tha se shteti jonë po bëhet i rëndësishëm sikurse vendet tjera anëtare të NATO-s.

“Shteti jonë po bëhet i rëndësishëm, njëjtë sikur vendet tjera anëtare të NATO-s. Vendi jon një vend i vogël, tani po bëhet anëtarja e 30 e NATO-s. Në asnjëherë nuk pas dilema për anëtarësim në NATO dhe BE, dhe kjo është ajo rreth së cilës jemi bashkuar gjithmonë”, tha Ahmeti.

Next Post

Bardhyl Dauti: Ndarja jo e barbarët e mjeteve buxhetore ndalet vetëm me emërimin e zëvendëskryeministrit nga radhët e PDSH-së

Departamenti Ekonomik i udhëhequr nga ministri Bardhyl Dauti sot mbajti konferencë për shtyp në të cilën shprehi çështjet me rëndësi aktuale në Maqedoninë e Veriut të cilat i ka shqyrtuar ky departament. Më poshtë e gjeni tërë fjalimin e tij: “Dihet boterisht se ne zgjedhjet e vitit 2016, ne emer […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: