Next Post

Uniforma të reja për punonjësit e N.P " Parkingu i qytetit dhe Gjelbërimi"

Sot, punоnjësve të ndërmarrjes “Parkingu i qytetit dhe Gjelbërimi”, u janë dorëzuar 70 komplete uniformash, donacion nga Komuna e Bajram Pashës – Turqi. Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari ka falemenderuar donatorët për këtë donacion siç tha shumë të nevojshëm për këta punonjës. Taravari tha se Komuna e Gostivarit […]

Subscribe US Now