Ahmeti: Zgjedhjet e jashtëzakonshme duhet të jenë demokratike

vull

Kreu i BDI-së, Ali Ahmeti pas takimit të liderëve ka deklaruar se gjatë takimit është rritur marrëveshje që zgjedhjet e ardhshme parlamentare të mbahen më 12 prill të vitit 2020. Ahmeti theksoi se takimi i sotëm është një ndër takimet më konstruktive ku njëzëri është nga të gjithë partitë është vulosur rrugëtimi euro-atlantik i vendit.

“Mund të them se ky është takimet më konstruktive që kam pasur deri më tani, të gjitha partitë politike thanë se alternative e jonë e vetme është Beshkimi Evropian. Kemi biseduar se për vendin tonë është me rëndësi që të bëhet ratifikimi i marrëveshjes për anëtarësim në NATO nga të gjitha vendet që akoma nuk e kanë ratifikuar. Gjithashtu pas ratifikimit edhe Parlamenti jonë të ratifikon si dhe të miratohet Ligji për Mbrojtjen, dhe deri sa u shterren dgjitha argumentet vendosem bashkaarisht që 12 prilli të mbahen zgjedhjet. Me rëndësi është që zgjedhjet të jenë të pranueshme dhe demokratike, të lira sipas gjitha standardeve. Le të fitojë më i miri”- thotë Ahmeti

Next Post

Elezi: Përforcim i bashkëpunimit me BB, 420 milion euro për realizimin e Kornizës afatatmesme për projekte infrastrukturore

Në fillim të vitit, Banka Botërore dha dritë jeshile për zbatimin e kornizës afatmesme prej 420 milion dollarë për vendin tonë dhe siguroi 120 milion dollarë mbështetje për pesë projekte për të përmirësuar infrastrukturën lokale, modernizimin e sektorit të pensioneve dhe bujqësisë, përmirësimin e efikasitetit energjetik të institucioneve publike dhe […]

Subscribe US Now