AKADEMIK IZET ZEQIRI ZGJIDHET REKTOR I UNIVERSITETIT “NËNË TEREZA” NË SHKUP

vull
Dje në ambientet e Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup në të gjitha njësitë akademike u realizua me sukses procesi për zgjedhje të Rektorit të Universitetit për mandatin tre vjeçar 2022/2025.
Komisioni Universitar Zgjedhor në krye me kryetarin, Prof.Dr. Mustafa Ibrahimi konstatoi se kandidati i vetëm Prof.Dr. Izet Zeqiri mori 98 % të votave PËR, dhe u zgjodh Rektor i Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup.
Akademik Izet Zeqiri është profesor universitar dhe pjesë e Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë.
Komisioni Universitar Zgjedhor në emër të stafit të UNT-së i uron suksese rektorit të ri.

Next Post

BE dhe SHBA nënshkruajnë marrëveshjen - Amerika do të furnizojë Evropën me gaz

Presidenti amerikan Joe Biden dhe presidentja e KE-së Ursula von der Leyen kanë njoftuar formimin e një grupi të përbashkët për t’i dhënë fund varësisë së Evropës nga nafta dhe gazi rus. Grupi, i cili do të kryesohet nga përfaqësues të Shtëpisë së Bardhë dhe Komisionit Evropian, do të synojë […]

Subscribe US Now