– Aksi rrugor i rrugës regjionale Roplacë – Mateç do të bëhet realitet

vull
Sot Kryetari i Komunës së Likovës z.Erkan Arifi vizitoj drejtorin e rrugëve shtetërore z.Ejup Rrustemi, ku bashk u dakorduan për punët ndërtimore që duhet të fillojn te rruga regjionale Ropalcë – Mateç.
Ky projekt do të financohet nga Ndërmarrja publike për rrugë shtetërore, i aprovuar nga Ministria e transportit dhe lidhjeve dhe Komuna e Likovës.
– Të gjithë e dijm se kjo rrugë ka qenë në gjendje të mjerueshme duke paraqitur problem për lëvizje të lirë të qyterarëve.
– Prandaj edhe Komuna e Likovës me në krye kryetarin e saj, z. Erkan Arifi, në vazhdimësi i ka prij cdo procesi të nevojshëm vetëm e vetëm të bëhet realitet një ditë e më parë .
Next Post

Dimitrov: Gjuha nuk mund të jetë pengesë e miqësisë nëse ajo miqësi bazohet në respekt të ndërsjellë

“Gjuha nuk mund të jetë pengesë e miqësisë nëse ajo miqësi bazohet në respekt të ndërsjellë dhe ne do të vazhdojmë ti bindim fqinjët tanë në Sofje kjo është kështu” – nga pjesëmarrja e ZKQ Dimitrov në  konferencën online në temë: “Vendet e Ballkanit Perëndimor në rrugën e tyre drejt […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: