Next Post

Dhjetë të plagosur, të paktën pesë viktima nga autobusi në autostradën Shkup-Tetovë

Një autobus me udhëtarët u kthye në autostradën Shkup-Tetovë sot rreth orës 16:00 Siç raporton TV21 nga reporterja që është në terren, deri tani ka të paktën pesë viktima të autobusit të përmbysur, ndërsa dhjetëra të tjerë janë plagosur dhe janë sjellë në Qendrën Klinike në Shkup.

Subscribe US Now

%d bloggers like this: