Next Post

Edhe gjashtë komuna përfitojnë miliona denarë për projekte infrastrukturore në ndarjen e tretë nga TAV projektet

Edhe gjashtë komuna përfitojnë miliona denarë mjete për projekte infrastrukturore në ndarjen e tretë të mjeteve nga TAV projektet. Qeveria gjithnjë e më shumë përkujdeset për komunat e vendit duke ndarë kështu mjete për realizimin e projekteve të ndryshme infrastrukturore. Dibra, Pllasnica, Studeniçani, Dollneni, Vrapçishti dhe Bërvenica janë komunat e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: