Aksion pastrimi në komunën e Kumanovës

Blerand Rexhepi

Një aksion pastrimi në komunën e Kumanovës është ndërmarë tek disa deponi lokale ku janë përfshirë të punësuarit në komunë bashkë me kryetarin Maksim Dimitrievski.

Aksioni për pastrimin e deponisë së egër në lokacionin e magazinës ushtarake është ndërmarë pas iniciativës së grupit ‘Mos u bëj mbeturinë’ ku janë përfshirë të punësuarit në komunë, ndërmarja komunale dhe qytetarë vullnetarë.

E me këtë rast komuna falenderon gjithë pjesëmarësit për një ambient më të pastër.

Next Post

Ministri Hysni Ismaili në hapjen e Kongresit Ndërkombëtar të Shkencave Shoqërore në Shkup

Ministri i Kulturës, Hysni Ismaili, sot mori pjesë dhe mbajti fjalim në hapjen solemne të Kongresit të 5-të Ndërkombëtar të Shkencave Shoqërore që këtë vit në bashkëpunim me Universitetin Ndërkombëtar Ballkanik, Universitetin e Trakisë, Universitetin Namik Kemal nga Tekirdagu dhe Universitetin Marmara mbahet në Shkup. Në fjalimin e tij përshëndetës, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: