Ak*sion policorë në Haraçinë, arrestohen tetë persona

vull

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski përmes profilit të tij në Facebook ka njoftuar se mëngjesin e sotëm ka pasur ak*sion policor kundër ar*mëve dhe dr*ogës në disa vende në Haraçinë nga ku janë arr*estuar tetë persona.

“Pas disa muajsh he*time, tetë persona u arr*estuan në Haraçinë, duke përfshirë një pjesëtarë të policisë dhe një person nga Shën Nikolla”, shkruan Spasovski.
Gjatë ditës priten më shumë informacione në lidhje me ak*sion.
Next Post

Freedom House: Maqedonia e Veriut është i vetmi vend që ka bërë përparim demokratik në Ballkanin Perëndimor

Demokracia ka rënë në pjesën më të madhe të Ballkanit Perëndimor gjatë vitit të kaluar, me intensifikimin e sulmeve ndaj demokracisë në të gjithë Evropën dhe Euroazinë, sipas Freedom House, një organizatë jo-qeveritare, në raportin e Vendeve në Tranzicion. Në Shqipëri, Mal të Zi, Kosovë dhe Serbi, ka pasur një […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: