Aktivitetet për shënimin e 20 vjetorit të Bashkimit Demokratik për Integrim

vull

Të nderuar,

Në vazhdim ju përcjellim Agjendën në kuadër të shënimit të aktiviteteve për 20 vjetorin e Bashkimit Demokratik për Integrim.

Panel diskutimi: “Integrimi gjinor në 20 vitet e fundit” (Aktivitet i Forumit të gruas të BDI-së)

Data: 3 Qershor 2022 (e Premte)

Koha: nga ora 17:00 – 18:00

Lokacioni: Double Tree By Hilton SHKUP

Koncert

Data: 3 Qershor 2022 (e Premte)

Koha: nga ora 20:30 – 24:00

Lokacioni: Sheshi Skenderbeu në Shkup

***

Ndeshje futbollistike (Aktivitet i Forumit rinor të BDI-së)

Data: 4 Qershor 2022 (e Shtunë)

Koha: nga ora 19:00 – 20:00

Lokacioni: Salla e sportit SH.M e Mjekësisë në Tetovë

Koncert

Data: 4 Qershor 2022 (e Shtunë)

Koha: nga ora 20:30 – 24:00

Lokacioni: Sheshi Iliria në Tetovë

***

Manifestimi qendror i 20 vjetorit të BDI-së

Data: 5 Qershor 2022 (e Diel)

Koha: nga ora 13:00 – 14:00

Lokacioni: Parku i Çairit në Shkup

Në të gjitha ngjarjet do të merr pjesë edhe Kryetari i Bashkimit Demokratik per Integrim, z. Ali Ahmeti.

Next Post

BEKIM FEHMIUN NUK KA KUSH TA VLERËSOJË?

Midis nesh     BekimFehmiuështënjëngafiguratmëtëshquaratëkulturësshqiptare. I pranuarbotërisht, por jo itrajtuarashtusiçmeritonngainstitucionetshqiptare, aivazhdontëshkëlqejënëqiellin e botëssëfilmit. Dhe, a mundtëtregojëdikush se ciliinstitucionkulturorynë, gjithandejhapësiraveshqiptare, mbanemrin e tij! A mundtëtregojëdikush se cili festival shqiptar (ifilmit) ndanndonjëçmimqëmbanemrin e tij! Apo, kushmundtëtregojë se kugjendetnjë bust qëidentifikonfigurën e tij! BekimFehmiubërishumëpërshqiptarët, kuptohetnëse e vlerësojmëobjektivisht, porçfarëbënëshqiptarëtpërkëtëkolostëfilmit! Shtrimiikëtyrepyetjevethjeshtëtregon se shqiptarët jo vetëmqëkanëfilluar […]

Subscribe US Now