Aktivizohen shtabet e degës së PDSH-së në Kumanovë dhe Likovë

vull

Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi, bashkë me anëtarët e Shtabit Qendror të partisë për zgjedhjet presidenciale, mbajti mbledhje me shtabin e degës së PDSH-së në Kumanovë dhe Likovë.Në mbledhje, u bisedua për çështjet organizative, aktivitetet dhe strategjinë e punës së degës së PDSH-së në këto dy komuna , gjatë fushatës për zgjedhjet presidenciale, me qëllim të informimit të anëtarësisë së PDSH-së për rëndësinë e këtyre zgjedhjeve,  që të përmbyllet procesi i anëtarësimit të vendit në NATO, proces ky që është edhe përcaktim programor i PDSH-së.Takime të tilla, Kryetari i PDSH-së, bashkë me Shtabin Qendror të partisë do të mbajë me të gjitha degët dhe shtabet e degëve tē Partisë Demokratike Shqiptare.

Next Post

Dimitrov – Riker në Uashington: Ju presim në NATO, reformat janë imperativ

Shefi i diploamcisë, Nikolla Dimitrov, në ditën e parë të vizitës në Uashington, realizoi takime me ndihmës-sekretarin amerikan të Shtetit, Filip Riekr, si dhe me kongresistin Brendan Bojl, me ç’rast u shpreh kënaqësia për bashkangjitjen e Maqedonisë së Veriut në Aleancë. Siç kumtoi MPJ, bashkëfolësit e Dimitrovit treguan interes të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: