Albi Qamili: Lëvizja BESA me vepra konkrete, grafa etnike realitet

Blerand Rexhepi

Albi Qamili, përfaqësues i Lëvizja BESA gjatë emisionit Click Plus theksoi se pjesmarrja në ekzekutiv e Besës ka treguar vepra konkret siç është grafa etnike e cila do të jetë në leternjoftime.

Qamili theksoi se çshtja e grafës etnike, revidimi i librave ne gabime drejtshrkimore janë vetëm disa nga dëshmitë që flasin për atë se BESA është angazhuar për vepra konkrete në dobi të qytetarve.

https://www.facebook.com/watch/?v=324374552351266&t=0
Next Post

Zv.drejtori Buçi për vizitë në Kumanovë, ndjek nga afër funksionimin e projektit One Stop Shop

Sot bashkë me Drejtorin e drejtorisë doganore z.Goran Sugarevski vizituam degën e Kumanovës. Vizita e punës në Terminalin doganor në Kumanovë, që u bë sot nga Drejtori i Përgjithshëm i Doganës Sugareski, ishte me qëllim që të njihet me projektet aktuale dhe të planifikuara si dhe kapacitetet e Terminalit doganor […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: