Aleanca për Shqiptarët : Betonizim tejet alarmues i bregut të Liqenit të Ohrit, Trashëgimi Botërore e UNESCO-s.

vull

Qytetarët po raportojnë për pesë shtëpi pushimi që me gjasë po ndërtohen nga Kryetari i Komunës dhe të afërmit e tij në kampingun e Livadhishtes, në një tokë në pronësi të Elektranave të Maqedonisë së Veriut (ESM). Zëvendës drejtori i ESM gjithashtu i përket BDI-së.

Ky krim i ri urban dhe mjedisor vjen vetëm disa javë pasi partia e tyre njoftoi për ribrendimin e saj si parti e gjelbër.

I bëj thirrje Qeverisë së Maqedonisë së Veriut që të ndërpresë menjëherë këtë ndërtim ilegal, ndërsa inspektorati dhe prokuroria të sigurojnë ndërmarrjen e masave adekuate kundër porositësve.

Next Post

BDI: Vijojmë me lajme të jashtëzakonshme në lidhje me kujdesin e Qeverisë për komunat dhe qytetarët tanë

Sot edhe zyrtarisht qeveria miratoi grupën e dytë të proekteve nga shpërndarja e mjeteve të koncesionerit TAV me qëllim të realizimit të projekteve infrastrukturore të cilat do të përmirësojnë cilësinë e jetës së qytetarëve tanë. Si edhe herën e parë, bëhet fjalë për investime në çerdhe, shkolla, infrastrukturë të rrjetit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: