Aleanca për Shqiptarët – Dega Tetovë: REAGIM: Komuna e Tetovës apo Komuna e Teutës?!

vull
Jo një mandat por mandatin e dytë zonja Teuta Arifi e ka në fund dhe qyteti është në gjendje katastrofe. Shumë projekte i mbetën tashmë pezull sepse nuk punoi. Sot shohim se si bën reklamë para lagjes së vet po ashtu në lagjen ku banon edhe Kryetari i Degës së BDI-së, Florin Besimi, e asfalton rrugën me moton: “ Asfaltojmë 3 rrugë prapa gjimnazit të Tetovës me gjatësi 500 metra!
#NdërtojmëTëArdhmen”. Nëse e ardhmja ndërtoheshka kështu atëherë për fat të keq nuk paska të ardhme! Zonja Arifi punon vetëm për lagjen e vet atë me asfalt e në lagjet tjera të arnuara e disa rrugë të tjera me gropa. Është Komuna e Teutës apo Komuna e Tetovës?!
Next Post

Dj Shock një ndër Dj që ka bër bujë në të gjithë rethinat Shqipëtare

DJ SHOCK emri i tij është Bergin Islami shquhet si një ndër dj më të njohur në rethinën e Maqedonisë, ai po korr një sukses të jashtëzakonshëm në arenën muzikore Ndiqeni intervistën e tij të kryer në emisionin Pastel TV21

Subscribe US Now

%d bloggers like this: