Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Aleanca për Shqiptarët dënon ashpër keqpërdorimin e fëmijëve nga Afganistani nga Ministri i punëve të jashtme, Bujar Osmani, për motive të ulëta politike dhe vetë-promovimi në rrjetet sociale.

1 min read

Publikimi i fotografive dhe videove të fëmijëve dhe të familjeve të persekutuara politikisht, është mënyra më e vrazhdë e keqpërdorimit të fatkeqësive njerëzore dhe veçanërisht atyre të fëmijëve, si dhe rrezikim i drejtpërdrejtë i jetës së disidentëve politik afganë.

Për të qenë ironia edhe më e madhe, shumë ekipe mediatike kanë informuar se nga kabineti i Osmanit janë ndaluar të ndjekin këtë ngjarje me arsyetimin se ka të mitur pamjet e së cilëve nuk guxojnë të publikohen.

Kjo dëshmon edhe një herë nivelin tragjik në të cilin kanë rënë funksionarët e BDI-së për shkak të frikës nga humbja në zgjedhjet lokale dhe se ata nuk zgjedhin metoda për të fituar ndonjë votë, qoftë edhe duke abuzuar me fatkeqësinë njerëzore.