ALEANCA PËR SHQIPTARËT : Letër vendeve mike të Evropës në shenjë solidarizimi

vull

I trishtuar thellë nga pamjet dhe lajmet tronditëse që po na vijnë mëngjesin e sotëm nga Gjermania, Belgjika, Holanda, Luksemburgu dhe Zvicra, të cilat po përballen me vërshime ekstreme që kanë kushtuar me dhjetëra jetë njerëzish të humbura, mbi njëmijë të zhdukur dhe dëme të jashtëzakonshme materiale.

Në këto momente tepër të vështira për këto vende mike, shprehim solidaritetin tonë me familjet e viktimave dhe me të gjithë ata qytetarë që kanë humbur shtëpitë e tyre, ndërsa lutemi që të gjinden sa më shumë të mbijetuar nga personat e zhdukur. Solidariteti evropian në veprim në ditën e sotme është mesazh qëndrueshmërie dhe shpresë.

Next Post

Nga viti 2030 me tren drejt Shqipërisë dhe Bullgarisë

Nga viti 2030 Maqedonia e Veriut, Shqipëria dhe Bullgaria do të lidhen mes vete edhe përmes rrjetit hekurudhor. Për realizimin e këtij projekti u nënshkrua sot marrëveshja mes “Hekurudhave të Shqipërisë”, “Hekurudhave të Maqedonisë së Veriut” dhe “Infrastrukturës Hekurudhore” të Bullgarisë. Pjesa e infrastrukturës hekurudhore që do të ndërtohet në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: