Aleanca për Shqiptarët në Sellcë të Tetovës me kryetar të ri të nëndegës, ekonomisti Arbër Ajdini

vull
Në kuadër të konsolidimit të strukturavë të Aleancës për Shqiptarët Dega Tetovë, sonte Nëndega e ASH Fsh. Sellcë zgjodhi strukturat e saja dhe Kryetarin e Nëndegës Arbër Ajdini Ekonomist i diplomuar.
Në këtë takim me strukturat e nëndegës së ASH të pranishëm ishin Kryetari i Degës së ASH Muzafer Etemi, Zëdhënësi i ASH Flakron Bexheti dhe deputet e zonës znj Ilire Dauti dhe Adnan Neziri, të cilët folën për situatën politike në vend si dhe për rëndësinë konsolidimit të struktrurave për përgaditjet dhe fitoren e e ASH në zgjedhjet lokale, duke ju bërë thirje të pranishmive që të bëhen pjesë e ASH dhe e ndryshimit.

Next Post

Bardhyl Mamuti: Kryeudbashi Bozhidar Spasiqi tregon se kush i kërkoi të sajonte dosjen kundër Ali Ahmetit!

Shkruan Bardhyl Mamuti. Përpara 11 vjetësh, në mediat shqiptare shpërtheu e ashtuquajtura “Dosja e UDB-së me emrin Ibar”. Ish inspektori i lartë i UDB-së, Bozhidar Spasiq, pohonte se Ali Ahmeti kishte qenë spiun i Shërbimit Sekret Jugosllav. Meqenëse në njërin nga “dokumentet” e publikuara thuhej se Ali Ahmeti kishte spiunuar […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: