Aleanca për Shqiptarët: Padrejtësitë tuaja gjenden kudo mjafton që të kesh kohë t’i vështrosh

vull
A e meriton qyteti i Tetovës të ketë mbeturina në çdo skaj, kaos urbanistik, që mos mundet qytetarët t’i kryejnë obligimet e tyre. Tetovën po e shkatërrojnë e po e mbytin në forma të ndryshme.
A po mundohet partia e gjelbërt, nga pamundësia e saj për ta gjelbëruar ambientin, t’i gjelbëron kontenjerët. Në vend të parqeve, propozon të tilla”inovacione”.
Qytetarëve mund t’ua hidhni njëherë, mund t’i mashtroni disa herë, por nuk mund t’i gënjeni përgjithmonë.
Forumi Rinor i Aleancës për Shqiptarët Dega – Tetovë
Next Post

Shaqiri: Me Strategjinë nacionale të TIK-ut 2021 – 2025, Republika e Maqedonisë së Veriut do të jetë lider në rajon në fushën e digjitalizimit. E ardhmja digjitale e vendit është e pakontestueshme.

Me thirrje të Ministrisë për shoqëri informatike dhe administratë, u zhvillua sot debati i hapur publik për draft planin aksional të strategjisë nacionale të TIK-ut 2021 – 2025. Në këtë debat morën pjesë të gjitha palët e interesit. Debati ishte tejet konstruktiv dhe i frytshëm. Pjesëmarrësit shprehën komentet dhe sygjerimet […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: