Aleanca për Shqiptarët: Përgjigje ndaj deklaratës së Ministrit për Punë të Jashtme Bujar Osmani lidhur me bllokimin e Kuvendit

vull
E përkujtojmë Bujar Osmanin se Kuvendi në çdo shtet demokratik është i autorizuar ta shpreh vullnetin e popullit, si dhe sjelljen e ligjeve më të mira për t`i përfaqësuar interesat e qytetarëve. E rikujtojmë edhe për etimologjinë e fjalës prej foljes “parler” që do të thotë “vendi ku flitet”, ndërsa Qeveria Juaj mundohet në vazhdimësi ti mbyll gojën opozitës shqiptare dhe ta hesht atë për çështjet sublime dhe humane, siç është ajo e shtetësisë, të cilën Ju si subjekt politik asnjëherë se keni ngritur për 20 vite.
Lojërat politike i bën Qeveria Juaj, e cila mundohet në çdo mënyrë të trafikoj deputet të opozitës, sepse nuk është në gjendje të ekzistojë më këtë shumicë parlamentare. Ne kemi dëshmuar konstruktivitetin tonë kur është fjala për ligjet për të mirën e përgjithshme të qytetarëve, por atëherë kur ju tregoheni arrogantë ndaj kërkesave tona legjitime dhe të natyrshme, atëherë e kemi patjetër tu demaskojmë nga fuqia juaj politike, e cila e përbëhet nga një shumicë parlamentare që nuk ri dot në këmbët e veta.
Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa
Next Post

Daut Haradinaj, tërhiqet nga posti i deputetit!

Daut Haradinaj, edhe në këto zgjedhje morri vota nga populli që të jetë pjesë e grupit parlamentare të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës në Kuvendin e Kosovës, por sot me anë të një statusi në rrjetin social ka bërë të ditur se tërhiqet duke i  potencuar edhe shkaqet pse e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: