ALEANCA PËR SHQIPTARËT : Pushteti LSDM-BDI sot lironi “Ninxhan”, ndërsa e mban në burg Feta Alimin

vull
Reagim
Alelsandër Vasilevski Ninxha, njëri nga dhunuesit e 27 prillit, fillimisht ju zbut dënimi, ndërsa prej sot ai është i lirë dhe shijon fundjavën. E njëjta drejtori për zbatimin e sanksioneve dhe të njëjtat gjykata, nga ana tjetër, pafajsisht dënuan Feta Alimin dhe të njëjtit nuk i lejojnë fundjavë të lirë edhe pse plotëson kushtet ligjore. Me këtë rast gjykatat, institucionet dhe Qeveria që i kontrollon atë, jo vetëm se janë të padrejta për shqiptarët, por janë edhe të lidhura ngushtë me organizatorët dhe dhunuesit e 27 prillit 2017. LSDM dhe BDI sot po dëshmojnë se janë në koalicion me krimin, me dhunuesit dhe organizatorët e 27 prilit të cilët edhe më herët një pjesë i amnestuan e një pjese ua zbutën dënimt për t’i lënë të lirë brenda një kohe të shkurtër.
Next Post

Dalin në ankand të brendshmet e përdorura të Michael Jordan

jë uebfaqe e kujtimeve sportive njoftoi se një palë të brendshme të Michael Jordan me shenja të “përdorimit të caktuar” do të dalin në ankand me një ofertë fillestare prej 500 dollarësh. Nga Website Lelands thanë se të brendshmet më parë i përkisnin lojtarit legjendar të Chicago Bulls dhe po […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: