ALEANCA PËR SHQIPTARËT: Shtabi Qendror i partisë u plotësua me anëtarë të ri nga katër zonat zgjedhore

vull

Kryesia Qendrore e Aleancës për Shqiptarët, sonte (25.07.2021) mbajti mbledhjen e radhës në të cilën u diskutua për përgaditjet për zgjedhjet lokale. Në këtë mbledhje u sollën edhe dy vendime:

  1. Shtabi Qendror i partisë u plotësua me anëtarë të ri nga katër zonat zgjedhore:

Për Zonën 1

Zulfi Adili

Për Zonën 2

Elmi Aziri

Për Zonën 5

Syrija Rashidi

Për Zonën 6

Halil Snopçe dhe Ilire Dauti

  1. Kryesia Qëndrore autorizon Kryetarin e partisë që të organizojë kuvendet zgjedhore të degëve, për zgjedhjen e kandidatëve për kryetar të mundshëm të komunave.
Next Post

Aksident në magjistralen Tetovë- Shkup

Në orët e hershme të mëngjesit një veturë është rokullisur afër urës së fshatit Debërcë të Tetovës duke goditur bankinat dhe shkatërruar mjetin në tërësi me çka  e ka rënduar komunikacionin. Burime tona flasin se ka të lënduar dhe të njëjtit janë dërguar me urgjencë në spital për trajtim.

Subscribe US Now

%d bloggers like this: