Ali Ahmeti: Kënaqësi të takoj Albin Kurtin, ja për çka biseduam

vull
Kënaqësi ta ritakoj Kryeministrin e Kosovës, z. Albin Kurti, me të cilin diskutuam vëllezërisht për sfidat e përbashkëta të Kosovës, Maqedonisë së veriut dhe rajonit.
Ne e mbështesim njëri tjetrin dhe përmbylljen e çështjeve të hapura me njohje të ndërsjellë dhe integrim në Bashkimin Europian si dhe në NATO.
Unë kam qenë dhe jam këtu për Kosovën dhe do të mbes gjer në frymën time të fundit.

Next Post

Drejtori i “Elem Turs” bënë të ditur : Te gjashtëulësja është bërë instalim i mbajtëses për biçikleta

Drejtor i ri i përgjithshëm i “ELEM TURS” SHPKNJP Shkup, Adem Avziu a bërë të ditur se me marrjen e vendimit për aktivizim të gjashtëulëses (Leitner) gjatë sezonit veror, e cila që nga data 17.07.2021 do të jetë në funksion ÇDO fundjavë,  është bërë edhe instalimi I mbajtëses  për  bicikleta. […]

Subscribe US Now