Next Post

Për 130 euro ka bërë një mini shtëpi që e tërheq me biçikletë

Shtëpia peshon vetëm 27 kilogramë, kështu që ai lehtë mund ta tërheqë atë me biçikletën e tij. Ai thotë se kjo është një zgjidhje perfekte për njerëzit që pëlqejnë kampe dhe çiklizëm, por nuk duan të vendosin një çadër çdo ditë. Paul Elkins gjithmonë ka ëndërruar për një jetë minimaliste falas, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: