Ali Ahmeti: Sa më shumë të regjistrohemi aq më të fuqishëm jemi (Video)

Kohanews Admin

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti në faqen e tij zyrtare në facebook i ka bërë ftesë DIASPORËS që t’i përgjigjen masovikisht procesit të regjistrimit të popullsisë pasi siç është shprehur ai “Bashkë jemi më shumë,”.

Ahmeti gjithashtu ka thënë se sa më shumë të regjistrohemi, aq më të fuqishëm do të jemi.

Kryetari i BDI-së gjithashtu i ka bërë thirrje DIASPORËS sonë që ta shpërndajnë këtë apel deri tek çdo mërgimtar që ende nuk është regjistruar.

5 ARSYET PSE DUHET TË REGJISTROHESH, ARYEJA E PARË:

“Regjistrimi i DIASPORËS ka rol të rëndësishëm në zbatimin e shumë politikave zhvillimore në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

DIASPORA përmes REGJISTRIMIT do të jetë kontribuuese e madhe dhe e drejtpërdrejt e rritjes së numrit të shqiptarëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Ju do të kontribuoni në rritjen edhe më të madhe të përfaqësimit të shqiptarëve nëpër institucionet shtetërore.

Sa më shumë shqiptar të regjistruar, aq më shumë rritet përfaqësimi.”

Next Post

Ministrja e kulturës Stefoska dhe drejtorët e teatrove diskutuan për punën në kushte pandemie

Minisrja e kulturës Irena Stefoska, sot u takua me drejtorët e institucioneve të teatrove, me të cilët bisedoi rreth sfidave me të cilat përballen këto Institucione Nacionale, si dhe për dinamikën në realizimin e Programës të miratuar nga ana e Ministrisë së Kulturës gjatë vitit 2021. U  diskutua në lidhje […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: