Next Post

Policia në aksion, për 6 orë vendosen 62 gjoba dhe pezulluan 19 leje drejtimi

Bypassi Fier-Vlorë tashmë po kthehet në një pistë ‘garash’ për automjetet apo drejtuesit që kanë hobi shpejtësinë. Në vetëm 6 orë monitorim Policia ka kapur automjete me shpejtësi nga 145 km/h deri në 166 km/h dhe ka pezulluar 19 leje drejtimi ndërsa ka gjobitur 62 të tjerë. Ndërkohë në gjithë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: