Ali Ahmeti viziton Kujdestarin e tij të klasës për ditën e mësuesit (VIDEO)

vull

Ali Ahmeti viziton Kujdestarin e tij të klasës për ditën e mësuesit (VIDEO)

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka vizituar kujdestarin e tij të klasës, profesorin Imer Mehmedi, me rastin e ditës së mësuesit 7 marsi dhe i ka dhuruar një libër.

Ali Ahmeti:
“Profesor, me rastin e ditës së 7 Marsit, Ditës së Mësuesit, ditës së arsimit unë dua t’ju dhurojë një libër ku përfshihet një pjesë e veprimtarisë, e rezistencës, e organizimit që ka të bëjë edhe me arsimin, në këtë rast të gjithë mësuesve, të gjithë atyre njerëzve që kanë bërë që shqiptarët ndryshe të jetojnë, që shqiptarët ta ndryshojnë veten e tyre, që shqiptarët të rreshtohen në resht me të gjithë popujt e qytetëruar, unë për shënim dhe përkujtim të kësaj dite do t’ua lë një libër këtu.”

Kujdestari I. Mehmedi:
“Faleminderit, më ke kujtuar gjithmonë dhe vazhdon të na kujtosh. Edhe këtë e ndaj me kolegët e mi të së kaluarës, edhe atyre për shumë vite dhe mote dita e arsimit shqip.”

Next Post

FONDACIONI “THRONI” – AFERË E MADHE KORRUPTIVE!

  Në portalin Klan Kosova dhe gazetaexpress.com u publikuan dokumente të shumta që dëshmojnë se Fondacioni “Throni” në ndërtimin e kompleksit në Tetovë i njohur si restorant “Siraçi” është kryekëput një aferë e madhe korruptive dhe ate: -toka në të cilën është ndërtuar ky kompleks në sipërfaqe 3,222 m2  (e vlerësuar rreth […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: