AlternAtivA- Dega Tetovë: Mali Sharr është shndërruar në deponi

vull

Edhe pse Mali Sharr, ku bën pjesë edhe Kodra e Diellit, u shpall park nacional për shkak të ruajtjes së florës dhe faunës, i njëjti aspak nuk mirëmbahet.
AlternAtivA – Dega Tetovë kërkon nga organet kompetente, në këtë rast nga NKP “Tetova” që urgjentisht t’i pastrojë kontenierët e vendosur në hyrje të bukuroshes së Sharrit – Kodrës së Diellit, pasi ata janë shëndërruar në mini-deponi që e shëmton parkun nacional njëjtë sikur qytetin rrëzë Sharrit – Tetovën, i cili në këto ditë të nxehta verore digjet për ujë dhe ngulfatet nga papastërtia për shkak të keqmenaxhimit me këtë ndërmarrje publike komunale

Next Post

Qeveria rrit ndihmën për agjencitë turistike, klubet e natës dhe restorantet e dasmave

Qeveria ka rritur mbështetjen e turizmit vendor për punëtorët me të ardhura të ulëta me 22.990.000 denarë shtesë, me çka vlera e përgjithshme e mjeteve nga pjesa e parë të këtij programi në vend se 15.000.000 denarë, do të jetë 37.900.000 denarë. Me masën e parashikuar do t’u mundësohet personave, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: