Alternativa do të vendosë javën e ardhshme për një hyrje të mundshme në qeverinë e Zaevit

vull

Alternativa do të vendosë javën e ardhshme nëse do të jetë pjesë e shumicës së re parlamentare, ndërsa vendimi nëse partia do të hyjë në qeveri do të merret pas takimit të paralajmëruar të liderit të partisë Afrim Gashi me kryeministrin Zoran Zaev.

Gashi në një prononcim për “MKD.mk” tregon se në parti ka filluar një debat i brendshëm nga i cili duhet të dalë një qëndrim konkret për këtë çështje.

Në anën tjetër, anëtari i Alternativës, Zeqirija Ibrahimi për “Plusinfo” thotë se më 23 nëntor do të mbajë mbledhjen e Kryesisë Qendrore të partisë dhe më pas do të duhet të konfirmohet vendimi që do të marrë ky organ partiak. nga Kuvendi i partisë.që është organi më i lartë i Alternativës.

Next Post

Qeveria: Mbështetje për punësime të reja në sektorin real

Qeveria, në seancën e 119-të ka shqyrtuar dhe ka pranuar Planin e reviduar operativ për programet dhe masat aktive për punësime dhe shërbime në tregun e punës për vitin 2021. Me planin e korigjuar Operativ janë siguruar mjete shtesë për programet aktive dhe masat për punësime ne ribalancin e Buxhetit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: