Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Alternativa “falenderoi” Mickoskin për “nominimin” e Gashit: Jemi pjesë e një procesi tjetër

2 min read

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, sot në një konferencë për media tha se i propozon BDI-së dhe Ali Ahmetit që me së paku 61 nënshkrime të mbështesin idenë e liderit të Alternativës Afrim Gashi që të jetë kandidat për kryeministër. një qeveri të re

Propozimi i kryetarit të VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, liderit të Alternativës, Afrim Gashi, që të jetë kryeministër për përbërjen e qeverisë kalimtare, në vend të liderit të ri të LSDM-së, Dimitar Kovaçevski, të formojë një politikë të re. Qeveria, është e papranueshme për Alternativën sepse, siç thonë për MPB-në, partia është pjesë e një procesi tjetër.

“Falënderojmë z. “Në këtë periudhë nuk kemi arsye dhe nuk mund të flasim për asgjë tjetër”.

deklaruar nga Alternativa.

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, sot në një konferencë për media tha se i propozon BDI-së dhe Ali Ahmetit që me së paku 61 nënshkrime të deputetëve të mbështesin idenë e liderit të Alternativës, Afrim Gashi, që të jetë një kandidat për qeverinë kalimtare, e cila do të formohej më së voni në mars për të mbajtur zgjedhjet e parakohshme parlamentare më së voni në qershor.

BDI u kundërpërgjigj se ai do të mund të emërojë një kryeministër kur të fitojë zgjedhjet parlamentare.

“Nëse VMRO-DPMNE në momentin kur e merr mandatin në zgjedhjet parlamentare propozon një shqiptar për kryeministër në vend të zotit Mickoski ne do ta mbështesim atë.

tha zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi