Alternativa, Fatmir Ejupi: Banorët e Cvetovës si në çdo fshat tjetër të Komunës sonë, na pritën me ngrohtësi dhe zemër hapur

vull
Banorët e Cvetovës si në çdo fshat tjetër të Komunës sonë, na pritën me ngrohtësi dhe zemër hapur.
Problemet e banorëve të këtij fshati janë të shumta, ndërsa si gjithmonë nuk ka pasur interes nga krerët e Komunës, deri sot, që t’i zgjidhin ato.
Banorët e Cvetovës janë të zhgënjyer nga premtimet boshe, ata kanë krenari dhe nuk lejojnë që askush të tallet me dinjitetin e tyre.
Ata e duan ndryshimin, dhe ndryshimin do ta bëjnë më 17 Tetor padyshim.

Next Post

Me shkrimtarë të diasporës, GRIGOR JOVANI: NUK T’I SHIKOJNË DORËSHKRIMET, POR XHEPAT!

Me shkrimtarë të diasporës: GRIGOR JOVANI   NUK T’I SHIKOJNË DORËSHKRIMET, POR XHEPAT!   Grigor Jovani u lind në Jorgucat të Gjirokastrës, më 1959. Kaloi fëmijërinë dhe rininë në Laç të Kurbinit. Përfundoi studimet e larta filologjike më 1983, punoi për dy vjet si mësues në Mirditë dhe Krujë, mandej, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: