AlternAtivA mbrëmë mbajti mbledhjen e Kuvendit Qendror

vull

Partia politike “AlternativA” e Afrim Gashit, mbrëmë nëpërmjet platformës online, ka mbajtur mbledhje me anëtarët e Kuvendit të saj Qendror.
Në këtë mbledhje, të ftuar nga Afrim Gashi, temë e bisedës ishin zhvillimet e fundit politike në vend, keqmenaxhimi i qeverisë aktuale dhe reformat e brendshme, që javëve të fundit po ndodhin në AlternAtivA.
Ndryshe, përveç reformave strukturore brendapartiake, AlternAtivA ka filluar edhe me procesin e anëtarësimeve të reja, për çka së shpejti do të jenë të njoftuar edhe anëtarësia e partisë, por edhe opinioni më i gjerë.

Next Post

Ndihmësit e Trump japin dorëheqjen pas dhunës në Uashington

Anëtarët e administratës dhe bashkëpunëtorëve të ngushtë të Presidentit Donald Trump dhanë dorëheqjen ose njoftuan dorëheqjen e tyre sot, një ditë pasi mbështetësit e Trump sulmuan një ndërtesë të Kongresit dhe i kërkuan sekretarit të tij të sigurimit të shtëpisë të dënonte dhunën ndaj mbështetësve të tij. “Ryan Tully, këshilltari […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: