Alternativa ndanë postet

vull

Nënkryetar i Kuvendit- Hysni Ismaili

Ministër i Shëndetësisë- Bekim Sali

Ministër i Shoqërisë informatike dhe Administratës- Admirim Aliti

Ministër pa resor-përgjegjës për mërgatën- Xhemail Çupi

Zëvendësministër i arsimit dhe Shkencës- Lulzim Aliu

Zëvendësministër i Bujqësisë- Abdyzlshyqyr Abedini

Zëvendësministër i Kukturës- Daim Luçi

Drejtor në MEPSO- Orhan Murtezani

Drejtor i spitalit klinik të Tetovës- Amir Elezi

Drejtor i fondit pensional dhe Invalidor- Dritan Bexheti

Drejtor i SHA “Hekurudhat e Maqedonisë-Trasporti”- Mubekir Palloshi

Drejtor në drejtorinë e librave amë- Blerim Abazi

Drejtor i Agjencisë së Investimeve të huaja- Bekim Emini

Next Post

Aleanca për Shqiptarët: Agim Nuhiu, kukull qyqare që fshihet pas padrejtësisë

Si gjithmonë edhe në skandalin e fundit me kërkesën e Ministrisë së Drejtësisë drejtuar Presidentit, për faljen e disa kriminelëve dhe vrasësve të fëmijëve si Sead Koçan dhe Boban Iliç, funksionarët e BDI-së vazhdojnë me fshehjen qyqare të dorës që gjuan gurin. Deklarata e zëvendës ministrit të drejtësisë, Agim Nuhiu, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: