Alternativa nesër vendos nëse do të bëhet pjesë e Qeverisë

vull

Partia Alternativa nesër në ora 18:00 do të mbledhë Kryesinë Qendrore, e cila ishte paraparë për ditën e martë (23 nëntor), por u shty për shkak të tragjedisë në Bullgari ku jetën e humbën 44 persona nga Maqedonia e Veriut.A

nëtari dhe deputeti i Alternativës, Skender Rexhepi në një deklaratë për MIA bëri të ditur se Kryesia Qendrore e partisë nesër duhet t’i japë orientim Kuvendit Qendror, organit më të lartë të partisë dhe do të vendos nëse do të bëhet pjesë e Qeverisë dhe e shumicës parlamentare apo do të mbeten pjesë e bllokur opozitar.

“Besoj se në një dialog do të përballemi me të gjitha argumentet “për” dhe “kundër” dhe se do të merret një vendim i duhur”, thotë Rexhepi.Ndër të tjera, Rexhepi thekson se nëse Alternativa vendos të bëhet pjesë e Qeverisë, kusht duhet të jetë prioriteti i programit të partisë para pozitave të pushtetit.Kujtojmë se kryetari i Alternativës, Afrim Gashi javën e kaluar u takua me kryeministrin Zaev, ku u zyrtarizua propozimi që Alternativa të jetë pjesë e koalicionit qeveritar, i cili do të rrisë edhe shumicën në Kuvend me katër deputetë.

Next Post

Vendoset në funksion ndërmarrja për menaxhim me mbeturinat në Pollog

Ndërmarrja e përbashkët për menaxhim me mbeturinat në Pollog edhe pse me shumë vonesa, më në fund fillon me punë. Mungesa e fondeve të nevojshme, detyrimet e pashlyera në kohën e duhur nga ana e nëntë komunave të Pollogut si dhe organizimi i zgjedhjeve lokale pamundësuan fillimin e punimeve në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: