Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Alternativa: Sali dhe Aliti janë një nga kuadrot më të suksesshme, nuk ka asnjë arsye për t’u zëvendësuar

1 min read

Nga partia “Alternativa” thonë se qeveria po funksionon normalisht dhe se nuk ka arsye për asnjë lloj rinkonstruimi pas raportimeve në disa media se me dorëheqjen e ministrit të Vetëqeverisjes Lokale do të ketë një mini-rinkonstruim që do të përfshijë Ministrat e Shëndetësisë dhe Shoqëris Informatike dhe Administratës nga radhët e “Alternativës”.

– Qeveria për momentin funksionon normalisht dhe nuk ka arsye për ndonjë rinkonstrium. Ministrat tanë Bekim Sali dhe Admirim Aliti janë një nga personeli më i suksesshëm, jo ​​vetëm në Alternativë, por në përgjithësi në të gjithë Qeverinë. Prandaj, nuk shohim arsye për hapjen e temave të tilla të panevojshme, thonë nga “Alternativa”.