AlternAtivA sonte ka qëndruar në Kumanovë

vull

Partia politike “ AlternAtivA”, sonte ka qëndruar në Kumanovë, ku para shumë aktivistëve dhe simpatizantët e Alternativës, ka filluar fushatën e saj elektorale për zgjedhjet presidenciale të 21 prillit, në përkrahje të kandidatit të përbashkët nga koalicioni qeveritar, Stevo Pendarovski.

 

Next Post

BDI: Struga e unifikuar mbështet konceptin e konsensualitetit

BDI: Struga e unifikuar mbështet konceptin e konsensualiteti Bashkimi Demokratik për Integrim para një numri të madh të qytetarëve të Strugës, ka elaboruar rendësinë e zgjedhjes së presidentit konsensual pasi vetëm vota e dhënë ndaj tij siguron që vendi do të vazhdoj të përmbush proceset e nisura që nga fillimi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: