Ambasadori i Bullgarisë viziton Komunën e Strugës

vull

Sot, në Komunën e Strugës, Kryetari Ramis Merko sëbashku me kabinetin e tij mirëpritën Ambasadorin e Republikës së Bulgarisë z. Angel Alexandrov Angelov.

Në takim u bisedua për iniciativën e disa projekte të përbashkëta në bashkëpunim me Republikën e Bullgarisë, si dhe për sferat e mundshme të bashkëpunimit në të adhmen.

Next Post

Kryetari Afrim Gashi takoi ambasadoren Danijela Barishiq

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, në vazhdën e takimeve me përfaqësuesit e faktorit ndërkombëtar, sot realizoi takim me Ambasadoren e Kroacisë në Shkup, Danijela Barishiq. Kryetari Gashi shprehu falënderime për ndihmën e parezervë që Kroacia e ka ofruar në procesin e euro-integrimeve dhe e siguroi Ambasadoren Barishq se Kroacia për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: