Ambasadori realizoi takim lamtumirës me myftiun e Tetovës, z. Qani Nesimi

vull
Gjatë takimit u konstatua cilësia e dialogut ndërfetar, si dhe përkushtimi i përfaqësuesve fetarë për të ardhmen evropiane të Maqedonisë së Veriut. Ky takim, ishte njëherit edhe rast i volitshëm për të prezantuar fjalimin e fundit të presidentit të Francës, z. Makron, në lidhje me luftën kundër tendencave separatiste dhe respektimin e sekularizmit, e cila mbetet çimentoja e një France të përbashkuar, ku myslimanët kanë vendin e tyre, duke mos i lënë që të tërhiqen në grackën e amalgamës, të vendosur nga polemistët dhe nga ekstremet që mëtojnë stigmatizimin e kësaj bashkësie.
Next Post

Kjo është këngëtarja e hitit 'Mbi fatin shkele'

Lindur në Dibër, mbaroi studimet e mesme dhe të larta në Tiranë ku jetoi e punoi prej 12 viteve deri sa në vitin 2010 u largua për në Zvicër duke ndjekur një master në Komerce Internacionale dhe vazhdon jeton atje edhe në ditet e sotme. Gjatë periudhës që jetoi në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: