Angelovska merr përsipër Ministrinë e Financave – Punësimi dhe Pagat e Mëdha Qëllimi i saj kryesor

vull

Ministrja e re e financave, Nina Angelovska, po merr sot menaxhimin e ministrisë, transmeton KohaNews.

 

Angelovska tashmë është takuar me zëvendës Ministrin e Financave Jiret Elezi dhe sekretaren e shtetit Juliana Petanovska për të diskutuar aktivitetet aktuale të ministrisë.

 

 

Ajo në këtë pozitë vjen nga sektori privat, si themeluese e “Gruper” kompanisë për e-tregti. Angelovska doktoruar menaxhment në Fakultetin Ekonomik në Shkup.

 

Next Post

Lila Filipovska nuk u përgjigj në pyetjet e gazetarëve

Pas një orë marrje në pyetje tek prokurorja Vilma Ruskovska, Lila Filipovska nuk pranoi të përgjigjet në pyetjet e gazetarëve. Ajo nuk tregoi se cila është lidhja e saj për rastin “Zhvatja”, si dhe a i ka huazuar para Boki 13, transmeton Kohanews.   Në vend që të përgjigjej, ajo […]

Subscribe US Now