Ankesat e ASH-së dhe AAA-së për Dibrën, ky është vendimi i KSHZ

vull

KSHZ-ja hodhi poshtë dy ankesat e para të Aleancës për Shqiptarët dhe Alternativës për rrethin e dytë në Dibër.Të dyja ankesat e para kishin të bënin me votim publik të dy votuesve para këshillave zgjedhor dhe jo pas paravanit.

Bëhet fjalë për vendvotimet 0547 dhe 0547/1.KSHZ-ja me shumicë votash vlerësoi se dy ankesat janë të pabaza sepse nuk është cënuar fshehtësia e votës por votuesi ka vendosur të votojë publikisht, gjë që mund të përbëjë bazë për padi penale për votuesit por jo për të prishur vendvotimin.

Next Post

Zaev bisedoi me deputetin Kastriot Rexhepi: Vullneti i popullit për jetë paqësore dhe bashkëjetesë edhe më tej do të shprehet përmes shumicës së qëndrueshme demokratike në Kuvend

Sot në hapësirat e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Kryeministri Zoran Zaev realizoi  takim dhe bisedoi  me deputetin Kastriot Rexhepi. Kryeministri Zaev dhe deputeti Rexhepi edhe një herë konfirmuan përkushtimin e përbashkët për ruajtjen dhe forcimin e reformës dhe kursin evropian të vendit, si përcaktim i shumicës dërrmuese […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: