Anketa: Zudi Koka përpara Bekim Sali për Çairin?

vull

Anketa e fundit e realizuar nga Aleanca për Shqiptarët tregon qartë se kandidati i tyre për komunën e Çairit, Zudi Koka gëzon më tepër përkrahje përballë kandidatit të partnerit të koalicionit të tyre Alternativa, Bekim Sali, informon opinionshqip.live

Sipas kësaj ankete, koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa sipas të gjitha gjasave në komunën e Çairit bashkë me VMRO-DPMNE-në do të garojnë me Zudi Kokën.

Nga ASH thonë se Zudi Koka është kandidati më i përshtatshëm për Çairin dhe se me të do të triumfojnë në Çair.

Next Post

“Tabanoc”, deri në një orë pritje për dalje nga Maqedonia e Veriut

Në vendkalimin kufitar Tabanoc për dalje nga shteti pritet rreth një orë, njoftojnë mëngjesin e sotëm nga Lidhja Auto Moto e Maqedonisë (LAMM), Në vendkalimet e tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka vonesa të gjata.

Subscribe US Now

%d bloggers like this: