Antikorrupsion: Dorëheqja e Rashkovskit nuk do të ndikojë në çështjet e hapura për të

vull

Kryetarja e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit, Biljana Ivanovska, thotë se dorëheqja e Dragi Rashkovskit nuk ndikon në çështjet që janë të hapura për të.

Lidhur me pyetjen e ngritur nga disa media, nëse KSHPK-ja do të vazhdojë të veprojë në rastet që lidhen me Dragi Rashkovskin, KSHPK-ja informon se dorëheqja e ish-sekretarit të përgjithshëm të qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut nuk ndikon në punën për të lëndet e përmendura. Aksioni do të vazhdojë në përputhje me kompetencat dhe procedurat e KSHPK-së, thotë Ivanovska.

 

Next Post

Zv.Ministri i Kulturës Sulejmani priti në takim ambasadorin e Shqipërisë në Maqedoni, z.Fatos Reka

Zv.Ministri i Kulturës së bashku me Ministren Irena Stefoska, kanë pritur në takim ambasadorin e shqipërisë në Shkup z.Fatos Reka, Siç bën të ditur Sulejmani, në takim është biseduar për bashkëpunimin mes dy Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, përcjell NMK-post. Ja statusi i plotë. Bashkë me ministren Irena Stefoska pritëm […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: