Apel për përdorim të kujdesshëm të rrjeteve sociale

vull

Ministria e Punëve të Brendshme e informon opinionin se nga ana e Interpol-it është marrë informatë se në profile në rrjetin social “Tik-Tok” në Rusi dhe Izrael janë vërejtur thirrje për vetlëndim të personave të mitur. MPB-ja apelon deri te qytetarët, posaçërisht te prindërit të kenë kujdes me aktivitetet e fëmijëve të tyre në rrjetet sociale. Sipas njohurive të deritanishme, thirrje të këtilla nuk ka nga profilet në territorin tonë dhe të shteteve nga rrethina jonë, por apelojmë për syçelësi dhe kontrollë me qëllim të mënjanimit të rasteve të padëshiruara.

Next Post

Ali Ahmeti takoi ambasadoren suedeze, Kristin Forsgren Bengtsson

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti sot ka pritur në takim ambasadoren e Mbretërisë së Suedisë në Shkup, znj. Kristin Forsgren Bengtsson. Ambasadorja Kristin Forsgren Bengtsson me këtë rast ka falënderuar Ahmetin për bashkëpunimin e suksesshëm mes dy vendeve në sfera të ndryshme përfshirë këtu edhe mbështetjen […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: